De ce să cumperi un laptop online?
De ce sa cumperi un laptop online? ➤ Cum sa alegi un laptop bun? ➤ Cum cumperi online? ➤ Vezi sfaturi și avantaje
Avand in vedere variatia de modele si configuratii, alegerea unui laptop bun poate fi o decizie grea. Unul dintre factorii de care trebuie sa tinem seama la achizitia unui laptop este utilitatea acestuia, adica sa stim exact pentru ce il vom folosi (laptop pentru business, home, multimedia, pentru jocuri…etc). In functie de aceasta vom alege configuratia necesara, astfel incat sa nu platim in plus pentru ceva ce nu vom folosi. De exemplu nu are rost sa cumparam un laptop cu memorie RAM mare si procesor slab!
 

Testeaza laptop-ul intens dupa achizitionare


Un laptop nu este un simplu aparat pe care il probam in magazin si apoi va functiona corect in 99% de cazuri pe durata garantiei! Imediat dupa achizitionare online un laptop trebuie testat intens pentru a vedea felul in care se comporta (pot aparea mici defecte la display, probleme de ventilatie…etc). In acest fel daca nu vei fi multumit poti beneficia de garantia de retur!
 

Garantia de retur pe internet


Daca ai achizitionat un laptop dintr-un magazin traditional si nu esti multumit de el sau ai realizat ca nu iti place, in multe cazuri, atata timp cat el functioneaza este dificil de returnat dupa cateva zile!
 

Pe internet beneficiezi de GARANTIA DE RETUR!


Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
 

Beneficiezi de extragarantii


In plus pe internet cele mai multe magazine ofera extragarantii! In cele mai multe cazuri poti beneficia de garantie de retur de pana la 30 de zile, fara intrebari suplimentare, fara batai de cap.
 

Laptopuri mai ieftine


In general pe internet veti gasi fata de magazinele de profil laptopuri ieftine. Si asta dintr-un motiv simplu: costurile pentru un magazin virtual sunt mult mai reduse decat in cazul unui magazin normal, implicit si preturile vor fi mai mici! Puteti cumpara online la cel mai mic pret si alte accesorii necesare unui laptop: baterii, geanta, hard disk-uri sau memorii. Nu uitati sa achizitionati un stand cooler pentru laptop, pentru a nu risca supraincalzirea si arderea laptopului.
 

Promotii si oferte speciale, nu rata Black Friday Romania Laptopuri


Magazinele online ofera promotii spectaculoase la laptopuri, de exemplu de Black Friday laptopuri, ziua cu cele mai multe reduceri din an, poti sa cumperi un laptop bun si performant la cel mai mic pret.
 

Documenteaza-te inainte de a cumpara


Daca nu esti hotarat despre laptopul pe care vrei sa il cumperi, intr-un magazin real exista o singura posibilitate: intreaba vanzatorul! Parerea acestuia va fi de cele mai multe ori va fi subiectiva! Caută laptopul pe care vrei să îl cumperi pe Google. Citește review-uri si afla pareri ale celor ce utilizeaza deja laptopul!
 

Cum sa alegi un laptop bun?

Afla din articol cum sa alegi un laptop bun.
 

Cum cumperi online?


Cu toate ca la prima vedere poate parea destul de dificil sa cumperi online, este foarte simplu! Cel mai simplu mod de a cumpara online este sa comanzi produsul si sa il achiti la livrare – FARA RISCURI! Transportul se face prin curier, iar in majoritatea cazurilor transportul fiind gratuit! Testează-l intens în perioada de probă, eventual folosește și programe dedicate, ca de exemplu 3DMark sau Prime95 pentru CPU test, astfel încât să fii sigur de funcționarea laptopului. Mult succes!
Mai multe articole
Ce ar trebui să urmărim la achiziționarea unui UPS?

Ce ar trebui să urmărim la achiziționarea unui UPS?

Ups-uri cu administrare sau fără administrare? Ce ar trebui să urmărim la achiziționarea unui UPS? Află ce UPS să alegi [Citește tot]

Ce urmărim la achiziționarea unei tablete grafice?

Ce urmărim la achiziționarea unei tablete grafice?

Ce urmărim la achizitionarea unei tablete grafice? Ce sa alegi? Tableta scumpa sau ieftina? Vezi sfaturi utile la achizitia unei tablete buna pentru grafica [Citește tot]