Cum alegi ținuta potrivită pentru un eveniment important?
Ai un eveniment si nu te-ai hotarat cu ce sa te imbraci? Afla cum sa arati irezistibil la orice ocazie! Cum alegi tinuta potrivita pentru un eveniment important? - Pentru femei
De cele mai multe ori noi femeile ne panicăm tocmai atunci când trebuie să alegem ținutele importante pentru noi. Și asta se întâmplă deoarece întotdeauna ne gândim la ce am purta și la ceea ce ar fi important de purtat sau ceea ce impune evenimentul la care trebuie să participăm. Prin urmare în paragrafele de mai jos veți descoperi cele mai importante ținute pentru astfel de evenimente importante, dar și câte un exemplu de ținută pentru fiecare în parte.
 

Ținuta pentru petrecere în aer liber vara


Ținuta pentru petrecere în aer liber vara – pentru o astfel de petrecere ai nevoie de o rochie cât mai lejeră, care să aibă parte de o croială elegantă și modernă. Poți opta pentru o rochie neagră, cu o croiala lejeră în cloș sau tip creion, astfel încât să-ți poți ascunde kilogramele în plus sau să-ți pui în evidență formele.
 
rochie scurta neagra rochie scurta de ocazie





















Iar această rochie mini neagră din dantelă cu decolteu rotund este perfectă pentru o petrecere în aer liber.
 

Ținuta pentru teatru, balet, operă


Ținuta pentru teatru, balet, operă – se poate completa cu o rochie lungă cambrată pe corp, în bretele așa cum este și rochia albastră pe care o prezentăm aici. Nu este nevoie să-ți faci griji că trebuie să alegi ceva sofisticat, ci mai degrabă o rochie simplă, cambrată pe corp și cu o crăpătură pe picior așa cum este și această rochie albastră te va ajuta să ai parte de ținuta corectă pentru astfel de momente.
 
rochie de seara albastra Rochie trei sferturi neagra cu insertii tul cu buline
























Pentru o aparitie mai stilata poti opta pentru rochia trei sferturi neagra cu insertii tul cu buline, o rochie clasica si eleganta, cu care nu vei da gres.
 

Dress code-ul pentru birou sau o întâlnire de tip business


Dress code-ul pentru birou sau o întâlnire de tip business – chiar dacă pare un pic ciudat pentru acele persoane care n-au purtat salopete, acestea pot înlocui cu succes rochiile office mai ales dacă nu te simți confortabil într-o astfel de rochie la birou. Iar recomandarea noastră constă într-o salopetă neagră Manzara, accesorizată cu dantelă aurie și cu pantaloni largi. Aceasta poate fi o alegere bună mai ales dacă este însoțită și de un sacou adecvat.

Descopera aici o selectie irezistibila de salopete dama la reducere, cele mai frumoase modele in culori variate.
 
SALOPETĂ DANTELĂ MIMI negru-auriu Salopeta MBG neagra cu dantela la bust si peplum in talie





















Daca ti se pare prea extravaganta, poti opta si pentru o varianta de salopeta mai clasica, foarte atragatoare: Salopeta MBG neagra de la DyFashion cu dantela la bust si peplum in talie. Personal aceasta salopeta imi place foarte mult si o recomand pentru o aparitie fermecatoare.
 

Ținuta pentru o gală


Ținuta pentru o gală - știm cu toții că pentru astfel de ocazii tot ce își doresc femeile este să se simtă cât mai bine și să fie puse într-o lumină cât mai bună.

De altfel o rochie lungă de tip sirenă cu paiete care să imite un cameleon poate fi rochia perfectă pentru un astfel de eveniment. În plus această rochie de la Atmospherefashion îți va scoate în evidență formele.
 
Rochie lunga din paiete cameleon Rochie Artista rosie lunga de ocazie crapata pe picior





















Rosu e culoarea pasiunii, care atrage atentia si nu se demodeaza niciodata. De aceea iti recomand si rochie Artista rosie lunga de ocazie crapata pe picior accesorizata cu cordon detasabil cu decolteu petrecut si maneci lungi. Este o rochie pe care o recomand in sepcial femeilor cu forme, inclusiv marimi mari. Croiul mai lejer si crapatura de pe picior, iti voi oferi un aer glam, deosebit si vei reusi sa atragi toate privirile.
 

Ținuta pentru o cină romantică / seara


Ținuta pentru o cină romantică / seara la o întâlnire – pentru o astfel de ocazie ai putea opta pentru o rochie midi de vară așa cum este și recomandarea noastră. În cazul de față o rochie midi Guess cu mâneci lungi, decolteu în "V", aceasta fiind o rochie mulată cu o crăpătură la spate. Iar faldurile din talie pot fi cu adevărat considerate sarea și piperul acestei rochii speciale pentru o astfel de ocazie.
 
Rochie Guess Rochie StarShinerS mov midi de ocazie tip creion





















Daca vrei sa atragi toate privirile poti opta pentru aceasta rochie seducatoare mov, cu paiete. Materialul se aseaza usor pe formele feminine, iar paietele dau un aer romantic tinutei. Iti recomand sa o porti cu pantofi stiletto si un clutch simplu.
 

Ținuta pentru o petrecere de tip cocktail


Ținuta pentru o petrecere de tip cocktail – poate fi una dintre cele mai ușoare alegeri, deoarece sunt acele rochii elegante, cu un design puțin mai sofisticat decât restul ținutelor. Ținând cont de toate aceste date puteți apela la o rochie lungă cu decolteu bardot, cu mâneci trei sferturi și o crăpătură pe picior. Rochia se diferențiază de toate celelalte fiind realizată dintr-un material de lurex, de nuanță albastru închis, iar faldurile din talie îi dau un design special.
 
ROCHIE LUNGĂ DE SEARĂ MEAGHAN albastru închis Rochie Dana verde pal cu fusta plisata si dantela la baza





















Daca vrei sa emani eleganta si feminitate la orice pas, alege aceasta rochie aparent simpla, cu un plus de mister. Croiul clos lejer, culoarea superba si fusta plisata accesorizata la baza cu dantela, o vor face atractia serii. In plus este o rochie accesibila la pret, pe care nu trebuie sa o ratezi!
 

Ținuta pentru domnișoara de onoare


Ținuta pentru domnișoara de oanoare – dacă până acum ai știut exact cu ce să te îmbraci de această dată îți propunem ceva simplu, dar elegant, modern și simandicos. Rochia lungă din voal de culoare deschisă și accesorizată în talie cu diverse pietre este alegerea cea mai bună pentru ocazia în care vei fi domnișoară de onoare.
 
Rochie Sherri Hill 52729 LightBlue Rochie lunga saten negru cu fulgi si cristale





















Totusi daca vrei o aparitie de senzatie si sexy, iti propun aceasta rochie lunga saten negru cu fulgi si cristale, care iti va pune in evidenta toate atuurile.


Ținuta pentru botez


Ținuta pentru botez – fiind un eveniment special cu siguranță te gândești la o ținută care să te pună în evidență. Pentru un eveniment asemănător îți putem recomanda o rochie mini din dantelă și franjuri. Și datorită franjurilor nu vei putea scăpa de privirile invitațiilor din cadrul evenimentului.
 
Sarafan rosu cu nasturi aurii Rochie scurta dantela roz





















Daca botezul are loc primavara sau intr-o zi racoroasa de toamna poti opta pentru acest sarafan rosu elegant din noua colectie Atmosphere fashion.
 


Ținuta pentru cununie


Ținuta pentru cununie – pentru un astfel de eveniment ar fi bine să iei în calcul o ținută ceva mai îndrăzneață. Ne-am gândit la o rochie baby doll, de tip corset și în cloș. Prin urmare într-o astfel de ținută te vei putea simți foarte bine, dar și vei atrage privirile tuturor.
 
Rochie Ana Radu de ocazie mov deschis tip corset in clos Rochie trei sferturi cu broderie aplicata manual





















Sau daca vrei sa impresionezi prin eleganta poti opta pentru aceasta rochie trei sferturi din dantela cu broderie aplicata manual din noua colectie a magazinului Atmosphere fashion.


Ținuta pentru nuntă


Si nu in cele din urma, evenimentul cel mai important, nunta. Ținuta pentru nuntă – dacă îți dorești o ținută impunătoare îți recomandăm o rochie lungă din lycra neagră și broderie aurie. Cu atât mai mult că este o rochie în bretele, în cloș și cu puțină trenă.
Rochie lunga lycra neagra si broderie aurie Rochie de ocazie Pretty Girl lila cu dantela























Iar pentru zilele calduroase de vara poti alege rochia de nunta Pretty Girl lila cu dantela, cu decolteu adanc in forma de V si maneca lunga vaporoasa. Un produs fabricat in Romania, marca InPuff.
 

Asadar tu ce tip de ținută alegi pentru evenimentul tău și care ar fi ținuta care s-ar potrivi de minune caracterului tău?

Haine Damă la reducere (Vezi toate)

16% Pulover Valeria negru din tricot cu insertii din fir lurex auriu

Pulover din tricot cu insertii din fir lurex. Are guler inalt, maneci lungi si …

125.99 lei
149.99 lei

16% Rochie Sara bej din tricot cu pene la maneci

Rochie casual din tricot cu pene la baza manecilor. Are decolteu rotund la baza…

209.99 lei
249.99 lei

16% Pulover Amy bej cu pietre colorate si flori 3D

Pulover din tricot accesorizat cu pietre colorate si flori 3D. Are decolteu in …

142.79 lei
169.99 lei

16% Blazer alb cu motive traditionale orange si ciucuri

Blazer casual cu broderie si ciucuri. Are decolteu rotund, maneci lungi, croi d…

151.19 lei
179.99 lei

28% Pulover Delia mov cu nasturi pe maneci

Pulover scurt cu croi lejer. Are guler inalt, intors, maneci lungi si nasturi d…

115.19 lei
159.99 lei

21% Vesta Arya Maro

Vesta casual din piele ecologica maro, piesa-cheie a sezonului rece ce nu trebu…

189 lei
239 lei

16% Pulover Vera alb cu flori colorate

Pulover din tricot cu flori brodate. Are decolteu rotund la baza gatului, manec…

125.99 lei
149.99 lei

16% Pulover Andreea negru cu model in relief si strasuri

Pulover casual cu model in relief si strasuri. Are decolteu rotund, maneci lung…

125.99 lei
149.99 lei