Cum sa alegi masuta de cafea potrivita?
Alegerea masutei de cafea potrivite joaca un rol important in felul in care ne incepem ziua! Afla din articol cum sa alegi masuta de cafea potrivita in functie de aspectul camerei.

Decorarea spatiului in care traiesti cu stil si in functie de propriile preferinte este o conditie necesara pentru mai mult comfort si pentru o stare generala de bine.

Alegerea masutei de cafea potrivite joaca un rol important in felul in care ne incepem ziua, atunci cand ne bem cafeaua si practicarea unui ritual care de ani de zile ne ajuta sa ne incepem ziua intr-un mod placut si relaxant.

Cele 10 minute petrecute pentru a ne bea cafeaua pot avea un impact semnificativ asupra starii noastre de dispozitie si a modului in care alegem sa ne incarcam bateriile pentru o noua zi.

Inainte de a alege masuta potrivita, poti incepe cu o lista despre principalele caracteristici ale camerei in care doresti sa o plasezi. Orice detaliu conteaza, de la dimensiunea camerei, la culoarea si forma acesteia, tipul de mobilier si stilul decorativ.

Mai jos poti descoperi principalele criterii de care ai putea tine cont pentru a alege o masuta de cafea cat mai potrivita camerei tale.

Mai jos am pregatit cateva exemple de măsuțe de cafea, atât utile, cât și aspectuoase:
 

Masa lunga si la nivelul canapelei


O masa de cafea de 1 metru, din metal si cu un blat de 18 mm grosime, 50 cm inaltime, de culoarea neagra, poate fi foarte potrivita pentru cei carora le place sa aiba o vaza cu flori langa ceasca de cafea si un ziar sau un laptop. In acest fel aveti loc suficient pentru a savura cafeaua si pentru a rasfoi revista din cand in cand.

Masa de cafea Labranda, antracit














O astfel de masa este disponibila aici Masa de cafea Labranda, antracit, 120 x 30 x 50 cm.  O puteți găsi la reducere de preț in  magazinul online Chilipirul Zilei. Aceasta masuta este perfecta daca dispuneti de o canapea lunga si un televizor in sufragerie si obisnuiti sa luati micul dejun sau sa beti cafeaua in aceasta zona a apartamentului.
 

Masa mai ingusta si mai inalta
 

Daca va intereseaza o masuta cu un design mai aparte, care s-ar potrivi foarte bine cu un mobilier alb, atunci, aceasta măsuța de cafea modernă vă va atrage atentia. Datorita finisajelor, a materialelor si a combinatiei de linii curate se potriveste foarte bine in orice incapere in care aveti mobilier de culoare alba si un taburet sau o canapea de pana la 60 cm inaltime.

Masuta de cafea Aldrige











Stilul sau modern si culoarea neagra va vor induce intr-o stare de relaxare si de contemplare, chiar inainte de a incepe munca. Masuta este fabricata din lemn si este suficient de inalta pentru a permite depozitarea cartilor sau a revistelor sub aceasta.
 

Masuta ingusta si alba, fara spatiu depozitare reviste


Pentru cei care au deja un mobilier colorat in casa si au nevoie de o masa de cafea simpla, de culoare alba, atunci una inalta de 40 cm si ingusta de 70 cm merge perfect cu orice sufragerie. Masa de cafea Diamond, MDF/metal, alb, 70,5 x 40 cm prezinta picioarele dispuse in forma hexagonala si este fabricata dintr-un material usor.

Masa de cafea Diamond















Placa are 2 cm grosime si este de tip MDF. Aceasta masuta se potriveste mai ales pentru cei pasionati de stilul loft, deoarece nici nu ocupa mult spatiu, insa nici nu trece neobservata. Este perfecta pentru a pozitiona ceasca de cafea si un croissant langa si poate fi mutata cu usurinta in orice colt al camerei. Neavand niciun spatiu de depozitare sub placa, va puteti intinde picioarele si va puteti relaxa in timp ce savurati cafeaua preferata si ascultati matinalul favorit.
 

Masuta care se pliaza


Exista si persoane care prefera sa se joace cu spatiu si sa economiseasca anumite portiuni pentru a se misca mai usor. Daca va aflati intr-un apartament mai mic si nu aveti loc de o masa mai lunga, insa sunteti dispus la o varianta alternativa, atunci seturile de doua mese de dimensiui diferite, din lemn si metal va pot fi de folos.

Indiferent ca dispuneti masutele alaturi sau doar una dintre acestea, va puteti adapta in functie de starea de spirit si de nevoia de spatiu. Indiferent de zi, le puteti amplasa separat sau in combinatie si va puteti delecta imaginatia. Un exemplu foarte bun este acest set de 2 mese de cafea Darrion din lemn masiv/metal, negru, disponibil pe Chilipirul-zilei.ro

Set de 2 mese de cafea Darrion


















Alegerea măsuței de cafea potrivite necesită o atenție sporită! Pe lângă utilitate, măsuța trebuie să constituie și un element de decor, care să înfrumusețeze aspectul camerei. Partea bună este că online ai zeci de modele de calitate și atractive, la reducere din care să alegi.

Cu fiecare detaliu ne simtim mai bine in propria casa, iar practicarea ritualurilor specifice pentru a ne incepe ziua in cea mai buna forma este un domeniu in care merita sa investim putin timp si efort.

Măsuțe de cafea la reducere (Vezi toate)

30% Masuta cafea Roma ovala sonoma

Descriere Masuta cafea ovala cu blat din MDF infoliat sonoma cu grosimea d…

410.2 lei
586 lei

30% Masuta cafea Ferrari Prun

Dimensiuni (L x l x h): 905 x 605 x 505 mm Culoare: Prun. Descrie…

202.3 lei
289 lei

30% Masuta cafea Ferrari Sonoma

Dimensiuni (L x l x h): 905 x 605 x 505 mm Culoare: Sonoma. Descr…

202.3 lei
289 lei

30% Masuta cafea Roma rotunda wenge

Dimensiuni (L x h): 690 x 550 mm Culoare: Wenge. Descriere: Masuta…

248.5 lei
355 lei

30% Masuta cafea ovala sonoma

Dimensiuni (L x l x h): 940 x 540 x 640 mm Culoare: Sonoma. Descri…

248.5 lei
355 lei

30% Masuta cafea ovala wenge

Dimensiuni (L x l x h): 940 x 540 x 640 mm Culoare: Wenge. Descrie…

248.5 lei
355 lei

30% Masuta cafea Lisolo Alba

Dimensiuni (L x l x h): 1000 x 650 x 496 mm Culoare: Alb. Descrie…

290.5 lei
415 lei

30% Masuta cafea Roma ovala alba

Descriere: Masuta cafea ovala cu blat din MDF infoliat alb cu grosime…

410.2 lei
586 lei