Genti si accesorii esentiale pentru o garderoba completa
Vrei sa ai un look de invidiat? ➤ Alege combinatia vestimentara potrivita! ➤ Afla cum sa iti accesorizezi tinuta in functie de eveniment
Femeile sunt fara indoiala impresionate de accesorii, indiferent de preferintele stilistice pe care acestea le etaleaza in momentul in care se raporteaza la alcatuirea unei tinute vestimentare.

Aici isi face apartitia nota personala de accesorizare, deoarece unele dintre ele opteaza pentru articole menite sa sublinieze subtil eleganta si rafinamentul specific feminin, in timp ce o alta categorie le utilizeaza pentru a tempera o combinatie vestimentara nonconformista, usor electrizanta.

Din acest punct de vedere, cea mai la indemana optiune de a oferi un plus stilistic unui outfit clasic, uniform prin cromatica si croiala, este reprezentata de alegerea unei genti potrivite, care sa atraga privirile afirmative ale celor din jur.

Bineinteles, avand in vedere gama numeroasa de variante existente pe piata, este foarte important sa urmarim o serie de caracteristici in momentul in care ne decidem sa investim intr-un astfel de produs.
 

Inainte de a cumpara analizati-va garderoba


In momentul in care ne regasim in fata vitrinelor sau a unui catalog online presarat cu oferte imbatabile de preturi, impulsul de a achizitiona un articol nou se genereaza instant, fara sa reusim in prealabil sa exploram eficient toate aspectele pe care trebuie sa le luam in considerare.

Primul pas este reprezentat de analiza propriei garderobe, tocmai pentru ca doar astfel constientizam produsele de care avem nevoie, dar si directia stilistica sub care se creioneaza majoritatea combinatiilor vestimentare.
 

Alegeti modele clasice de genti!!


In al doilea rand, prin prisma faptului ca geanta reprezinta un element statement in finisarea unui look complet, este bine sa optati pentru modelele clasice, pe care le puteti purta atat zilnic, cat si in cadrul evenimentelor festive sporadice.

De exemplu, o versiune supradimensionata intr-o nuanta universala precum negru sau nude, inglobeaza un real must-have, indiferent de sezon. O putem utiliza cu precadere in tinutele de inspiratie masculina, in completarea unui sacou cu o croiala liniara, alaturi de o pereche de blugi skinny intr-o culoare inchisa si pantofi stiletto cu toc inalt.

De asemenea, se potriveste de minune cu articolele vestimentare feminine, precum rochiile midi vaporoase, sau fustele tip creion, mixate cu o camasa vaporoasa confectionata din matase sau satin. Fie ca optati pentru un stil conservator, sau contemporan-minimalist, modelul supradimensionat nu trebuie sa lipseasca din arsenalul accesoriilor de baza, iar pentru o rata sporita de succes estetic va recomandam materiale calitative, precum pielea naturala.
 

Plicul elegant pentru evenimentele festive


Un alt articol indispensabil si versatil este reprezentat de plicul elegant, sau un clutch cu un design deosebit. Aici aveti multiple optiuni, fie ca ne raportam la forma, dimensiune, sau plan cromatic. Ele sunt ideale pentru momentele in care participam la un eveniment important, care implica un cod vestimentar festiv si elegant: ca de exemplu nunta, botez, cocktail, cina romantica.
 

Geanta potrivita pentru nunta


Tinuta pentru nunta este foarte importanta si trebuie aleasa in functie de locatie si anotimp. Fiecare ne dorim sa avem tinuta perfecta la petrecerea de nunta, prin urmare este recomandat sa purtam cele mai potrivite accesorii. Daca cauti geanta potrivita pentru nunta, care sa se asorteze unei rochii lungi, scurte sau salopete elegante, afla din acest articol cum alegi geanta de nunta potrivita

Atunci cand tinuta dumneavoastra este compusa dintr-o rochie rafinata, ce valorifica o paleta coloristica neutra, este recomandat sa optati pentru accesorii de efect. O pereche de cercei finuti confectionati dintr-un metal pretios, un colier din argint la baza gatului, un inel extravagant, sau o bratara metalica, reprezinta doar cateva dintre bijuteriile clasice pe care le puteti integra in completarea unui look senzational, insa fara indoiala aveti nevoie si de o geanta pe masura.

Plicul si clutch-ul reprezinta modelele emblematice pentru intregirea creatiilor elegante, tocmai pentru ca deseori prezinta in design-ul lor ornamente decorative ce le confera un rafinament aparte, precum si o nota de originalitate stilistica. Le puteti identifica sub o paleta variata de preturi, in functie de materialul pentru care optati, si nu uitati ca dimensiunea plicului trebuie sa permita depozitarea telefonului si a elementelor cosmetice minimale, necesare pentru reimprospatarea machiajului.
 

Geanta de umar pentru zilele aglomerate


Pentru zilele aglomerate, geanta de umar este deseori cel mai inspirat accesoriu pe care il putem include in tinuta noastra. Motivul principal este reprezentat de gradul superior de mobilitate pe care il permite, tocmai pentru ca valorifica un design ce aduce in prim plan confortul, versatilitatea si flexibilitatea stilistica. Libertatea de alegere este surprinzatoare, iar din acest punct de vedere trebuie sa va ghidati exclusiv dupa preferintele individuale. Cele specifice sezonului estival sunt caracterizate de imprimeuri vesele si culori vibrante, fiind menite sa ofere o alura tinereasca oricarui outfit.
 

Pentru anotimpurile reci


Pentru anotimpurile reci, cele mai recente colectii va propun materiale calitative, elegante, accente metalizate si artificii texturale, precum franjurile.

Gentile sunt cele mai populare si indragite accesorii pentru reprezentantele publicului feminin, iar din aceasta cauza versatilitatea este conceptul definitoriu pentru fiecare noua colectie din acest sector comercial.