Lenjeriile de pat orientale ideale pentru un somn odihnitor
Alege lenjerii de pat orientale care sunt perfecte pentru orice tip de dormitor. ✅ Cum se intretin lenjeriile de pat orientale?
Nu știu dacă și pentru tine unul dintre cele mai plăcute momente este atunci când mergi în pat la somn, dar pentru mine cu siguranță este. Și asta mai ales din clipa în care m-am hotărât să nu mai stau până târziu să lucrez și să-mi mut cumva spațiul de lucru în afara dormitorului.

Ce-i drept am învățat toate aceste lucruri, după ce până nu demult mi-am dat seama că acțiunile mele haotice nu îmi sunt benefice și nici activitatea mea nu mai era una eficientă și productivă. Dar bineînțeles nu pot nega faptul că îmi era mult mai comod să-mi iau laptopul și să lucrez în pat până în zorii zilei în loc să dedic acest spațiu odihnei.

Întotdeauna am spus că trebuie să fac din ce în ce mai multe lucruri mărețe, însă chiar dacă erau multe în urmă cu puțin timp nu erau chiar atât de mărețe pe cât aș fi vrut. De aceea am fost nevoită să despart spațiul de lucru de spațiul dedicat odihnei și mă bucur că am luat această decizie.

Iar dacă până nu demult nu eram capabilă să fac diferența dintre un somn de nevoie și un somn odihnitor, acum am început să apreciez acest fapt. Cu toate astea trebuie să amintesc că sunt câțiva factori principali care mi-au schimbat percepția despre somn și în final chiar viața. Mai exact mi-am dat seama că pentru un somn bun am nevoie de:
  • un ambient perfect care să-mi ofere un somn odihnitor;
  • un pat confortabil care să mă îmbie la somn;
  • și de ce nu un așternut care să mă facă să mă relaxez chiar și atunci când sunt extrem de obosită și extenuată;
Pentru mine toate aceste lucruri puse laolaltă funcționează de minune, în special partea cu așternutul. Și poate că ar fi nedrept din partea mea să trec peste acest factor în grabă și să nu spun nimic despre el. Chiar dacă nu am știut de la început de ce este atât de special am învățat și înțeles anumite semne pe parcurs.

Totodată am învățat că dacă ești dispus să lași lucrurile să intre în viața ta nu mai ai de ce să te temi. De altfel este extrem de important ca atunci când mergi la culcare lenjeria de pat să fie una confortabilă, pufoasă și de ce nu să arate într-un fel cât mai special.

De reținut faptul că ar trebui să evitați lenjeriile cu un aspect sumbru și acest lucru vi-l spune o persoană care nu demult nu se putea dezlipi de ele și devenise ceva mai morocănoasă decât ar fi trebuit. Și în cele din urmă am descoperit lenjeriile de pat orientale care m-au readus la viață. Probabil că nu sunt foarte multe persoane care au căutat câteva informații despre ele sau poate că nu au mania pe care o am eu de a căuta, informa cu privire la lucrurile din jurul meu, însă aceste lenjerii sunt cu totul și cu totul speciale.
 

Lenjerii cu simboluri florale ce își au originea în hinduism și budism


În primul rând pentru bogăția însemnelor și ceea ce reprezintă acestea. Cred că ați observat deja acele simboluri florale și mai mult acele cercuri mandala ce își au originea în hinduism și budism. Ba mai mult decât atât mandala provine din limba sanscrită și de fiecare dată reprezintă câte un mesaj în funcție de cel care dorește să îl transmită.

Drept urmare cercul mandala reprezintă cercul sacru și de asemenea îl puteți găsi pictat pe mâinile mireselor indiene în timpul ritualurilor de căsătorie. Ba mai mult decât atât pe aceste lenjerii de pat veți putea întâlni și diferite broderii florale care să te îmbie către somn și să-ți redea o stare de bine.

Dar pentru a exemplifica mult mai ușor acest lucru și pentru a explica pe înțelesul tuturor ce înseamnă toate aceste chestiuni în cele ce urmează vă voi prezenta 3 tipuri de lenjerii de pat orientale, perfecte pentru orice tip de dormitor.
 

Lenjerii de pat orientale care sunt perfecte pentru orice tip de dormitor


Lenjerie de pat orientală cu broderie florală imperială


La prima vedere ai spune că titlul acesta este puțin prea pompos, dar nu este deloc așa. Pentru cei care au ochi să vadă dincolo de aparențe și să se îndrepte către frumos, acest tip de lenjerie este unul mai mult decât potrivit. Ceea ce ar fi de spus despre această lenjerie este faptul că nu vei rezista tentației să nu o utilizezi mai ales dacă ești o fire creativă și atrasă de tot ce înseamnă materiale fine, scumpe și pline de rafinament.

lenjerie de pat orientala






















De altfel broderiile nu se potrivesc pentru persoanele obișnuite, ci numai pentru acele persoane speciale, care știu că au ceva mult mai valoros față de restul oamenilor și față de societate. De aceea broderiile merg mână în mână cu satinul și catifeaua și au fost considerate materialele fine ale regilor și împăraților, mai ales în orient.
 

Lenjerie de pat orientală cu adevărate simboluri indiene


Sunt convinsă că acest tip de lenjerie s-ar potrivi mai mult acelor persoane morocănoase așa cum am fost și eu. Și asta pentru că toate acele simboluri te pot inspira și mai mult decât atât îți pot oferi starea de liniște de care tu ai nevoie pentru a te putea odihni.

De altfel sunt puține așternuturi care să-ți inducă acest lucru și care într-adevăr să te facă să dormi profund. Iar dacă te consideri o persoană rigidă ai putea să apelezi la o lenjerie albă sau gri care să aibă conturul acestor simboluri cu o nuanță ceva mai închisă, astfel veți putea stabili adevărate conexiuni între ceea ce simțiți atunci când vreți să adormiți și ceea ce vă doriți să simțiți. 

lenjerie de pat cu simboluri indiene























Pentru început tot ceea ce veți simți este doar relaxare și acea odihnă pe care de cele mai multe ori o prețuim, dar nu avem parte de ea la cel mai înalt nivel.
 

Lenjerie de pat oriental cu cercul mandala


Lenjerie de pat oriental cu cercul mandala, este acel gen de lenjerie ideală pentru acele persoane care au principii, care își respectă cuvântul și care prin urmare respectă valorile. De obicei aceste persoane își aleg majoritatea lucrurilor în funcție de ceea ce simt, dar și de ceea ce ei cred că este moral și avantajos atât pentru ei, cât și pentru apropiați.

Așadar este tipul de lenjerie care pune în evidență acele persoane care au o anumită cultură, învățătură și care mai mult de atât sunt familiarizați cu cercul sacru din cultura orientală.

lenjerie orientala























Deseori se spune că ne alegem toate lucrurile pentru amenajarea dormitorului în funcție de ceea ce simțim și în funcție de comportamentul nostru și crezul nostru. Până la urmă toate lucrurile pe care le realizăm ne definesc în totalitate caracterul, personalitatea.
 

Cum se intretin lenjeriile de pat orientale?


Dar mai cu seamă toate aceste lucruri se pot observa în cele mai mărunte lucruri așa cum sunt și lenjeriile de pat. Iar pentru cine va alege o lenjerie de pat orientală cu siguranță a fost și este o persoană deosebită așa cum sunt genul acesta de lenjerii. Și încă ceva de reținut, dacă vă doriți o astfel de lenjerie nu uitați că au nevoie de o întreținere specială. Mai exact acestea se pot spăla doar la temperaturi scăzute și fără niciun fel de înălbitor, altfel vă veți trezi cu lenjerii decolorate și cu un aspect nu prea plăcut.

Nu uitați toate aceste lucruri și bucurați-vă de odihna pe care vi-o oferă lenjeriile de pat orientale.
Lenjerii de pat, Seturi la reducere (Vezi toate)

17% Lenjerie de pat finet 6 piese, cearceaf pat clasic, cearceaf pilota 200x230, 2 fete perna 50x70, 2 fete perna 70x70, E

Lenjerie de pat finet Extra 6 piese, cearceaf pat clasic pentru saltea de 160x2…

135.95 lei
163.79 lei

11% 2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, floricele mov

2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, floricele mov Datorita materialului Finet de…

250 lei
279.98 lei

10% 2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, HF6P130

2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, HF6P130 Datorita materialului Finet de calit…

259.99 lei
290 lei

11% 2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, Bufnita

2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, Bufnita Datorita materialului Finet de calit…

250 lei
279.98 lei

16% Lenjerie de pat finet 6 piese, cearceaf pat cu elastic, cearceaf pilota 200x230, 2 fete perna 50x70, 2 fete perna 70x7

Lenjerie de pat finet 6 piese, cearceaf pat cu elastic, cearceaf pilota 200x230…

132.51 lei
156.89 lei

17% Lenjerie de pat finet 6 piese, cearceaf pat clasic, cearceaf pilota 200x230, 2 fete perna 50x70, 2 fete perna 70x70, E

Lenjerie de pat finet Extra 6 piese, cearceaf pat clasic pentru saltea de 160x2…

135.95 lei
163.79 lei

11% 2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, Lamaita

2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, Lamaita Datorita materialului Finet de calit…

250 lei
279.98 lei

11% 2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, Pene Delicate

2 x Lenjerie de pat finet 6 piese, Pene Delicate Datorita materialului Finet de…

250 lei
279.98 lei

Mai multe articole
Lenjerii de pat 3D și 5D, frumusețea dormitorului tău într-o altă dimensiune

Lenjerii de pat 3D și 5D, frumusețea dormitorului tău într-o altă dimensiune

Frumusețea dormitorului tău intr-o altă dimensiune ✅ Alege lenjeriile de pat cu imprimeuri 3D și 5D florale, pentru copii cu animale sau moderne 3D, din bumbac satinat, foarte con… [Citește tot]

Lenjerii de pat racoroase pentru vara

Lenjerii de pat racoroase pentru vara

Ce fel de lenjerie de pat avem nevoie pentru zilele caniculare? Află din articol cum să alegi lenjeria potrivita pentru sezonul cald! Lenjerii de pat racoroase pentru vara. [Citește tot]

Lenjerii de pat pentru copii cu diferite personaje sau figurine

Lenjerii de pat pentru copii cu diferite personaje sau figurine

Transforma-ti dormitorul intr-unul extraordinar, care va fi adorat de micuti. ✅ Lenjerii de pat pentru copii 3D, 5D cu diferite personaje sau figurine din desene animate, reviste … [Citește tot]

Lenjerii de pat din bumbac, de ce sunt preferatele mele?

Lenjerii de pat din bumbac, de ce sunt preferatele mele?

De ce este important sa alegi o lenjerie de pat din bumbac pentru dormitorul tau. ✅ Lenjeriile din bumbac satinat sunt confortabile, elegante și seducătoare ✅ Vezi beneficii [Citește tot]

Cum alegi cea mai bună lenjerie de pat din bumbac?

Cum alegi cea mai bună lenjerie de pat din bumbac?

Lenjerii de pat din bumbac 100% - sunt fine la atingere, absorb umiditatea și bineînțeles sunt foarte confortabile ✅ Află din articol cum să alegi cea mai bună lenjerie de p… [Citește tot]