Despre CerceiCopii
CerceiCopii

Cerceicopii este un magazin online care comercializeaza cercei din aur superbi, cu sistem de inchidere conceput special pentru protectia copiilor. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Cerceii sunt din aur alb sau galben de 14K sau 18K, produsi in Spania, potriviti pentru toate varstele incepand cu bebelusi si pana la adolescenta. Cele mai apreciate sunt seturile mama fiica care contin doua perechi de cercei din acelasi model de dimensiuni diferite, unul pentru mama, iar celalalt pentru fetita.

Toti cerceii comercializati sunt verificati la Directia de metale pretioase pentru conformitatea materialului si fiecare pereche livrata este insotita de un certificat de garan

Etichete CerceiCopii
Păreri CerceiCopii

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ CerceiCopii

Intrebari frecvente despre CerceiCopii

Modalități de plată
Plata la curier - Ramburs, Transfer bancar, Ordin de plată, card online (VISA, MasterCard) PayU sau Plata Online prin Bitcoin;

Informații de Livrare:

Livrarea produselor se face doar in Romania. Livrarea este gratuita pentru toate comenzile (in localitatile din reteaua Fancourier sau prin Posta Romana pentru celelalte localitati).

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.cerceicopii.ro/info/livrare

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

Orice produs poate fi returnat in termen de 14 zile lucratoare de la data achizitiei (primirii produsului de catre client) fara invocarea unui motiv si fara penalitati conform O.G. 130/2000 - privind regimul juridic al contractelor la distanta,  SC CUTIUTA CU CERCEI SRL obligandu-se sa va returneze banii in maxim 30 de zile.

Costul transportului returnarii produsului intra in sarcina cumparatorului.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie si copie a facturii de achizitie sau a bonului fiscal.

Alte magazine | Copii

Nichiduță

Dupa cum si numele sugereaza, Nichiduţă este magazinul online dedicat celor mic…

BestKids

Bestkids unul dintre cele mai mari magazine online pentru copii, te asteapta cu…

Luderio

Luderio, Inspirație prin educație! Luderio este magazinul online dedicat copiil…

Chicco

Unic importator si distribuitor al produselor pentru copii marca CHICCO, in Rom…

Noriel

Cu un concept unic pe piata din Romania, Noriel este liderul pietei de jocuri s…

Vezi coduri Noriel