Despre Diamanti
Diamanti
DiAmanti aduce in Romania spiritul proaspat al modei italienesti, prin accesoriile din piele naturala, fabricate in Italia. Colectii unice de genti din piele naturală, poșete, plicuri de ocazie, serviete business, genti office, portofele si rucsacuri, toate de cea mai buna calitate, pentru cele mai sofisticate gusturi.

O gamă bogată cu peste 2000 de produse din piele naturală de cea mai bună calitate. Gențile DiAmanti sunt prima alegere a zeci de mii de clienti multumiti, fiind mereu in pas cu noile trenduri.

Păreri Diamanti

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ Diamanti

Intrebari frecvente despre Diamanti

Informații de Livrare:

Termenul de livrare de 1-2 zile lucrătoare (de luni până vineri) specificat în descrierea produselor aflate în stoc.

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzi peste 199 lei, fară costuri sau taxe suplimentare. Pentru comenzi a căror valoarea este mai mică de 199 lei, taxa de transport este 9 lei.

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

În cazul în care doriți să returnați o comandă, acest lucru este posibil foarte simplu. Produsele pot fi returnate în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Returul se poate face fără invocarea unui motiv.
Pentru mai multe informații vizitați pagina https://diamanti.ro/returnari

Alte magazine | Genți, accesorii

WeVelvet

We Velvet este un magazin de accesorii stylish dedicate femeilor moderne care d…

Vezi coduri WeVelvet

Adona

Genți, accesorii și încălțăminte modernă la prețuri accesibile. Produse n…

MeliMeloParis

Melimeloparis unul dintre cele mai mari magazine cu bijuterii si accesorii fash…