Despre Gunnars
Gunnars
Conform Institutului National pentru Siguranta si Sanatate la Locul de Munca din SUA sindromul privitului la calculator afecteaza 90% din persoanele care petrec cel putin 3 ore pe zi in fata unui calculator!

GUNNARS ofera o gama variata de ochelari de protectie pentru computer ce protejeaza si imbunatatesc vederea, amelioreaza oboseala oculara cauzata de folosirea indelungata a calculatorului sau a altor ecrane digitale (laptop, tableta, smartphone, tv).

Ochelarii produsi de Gunnar Optiks LLC, SUA sunt destinati prevenirii si/sau ameliorarii simptomelor specifice sindromului privitului la calculator: ochi iritati, obositi, dureri de cap, vedere distorsionata, dureri ale ochilor, ochi inrositi, vedere incetosata, usturimi ale ochilor, senzatia de uscaciune sau de „nisip in ochi”.

Ochelarii Gunnar amelioreaza aceste probleme si protejeaza ochii.
Sunt recomandati si pentru gaming, ideali pentru gamerii care vor sa se poata concentra mai bine si sa previna durerile de ochi, durerile de cap, ochii obositi, inrositi, vederea incetosata, usturimile ochilor, senzatia de uscaciune sau de „nisip in ochi” ce pot aparea dupa sesiunile lungi de joc.

Daca petreci mult timp la calculator, pe telefonul mobil sau esti pasionat de gaming, cu siguranta trebuie sa iei in calcul achizitia unei perechi de ochelari pentru protectie.

Păreri Gunnars

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
Alte magazine | Optică

Lensa

Lensa este cel mai mare magazin online de optica din Romania, specializat pe le…

Videt

Videt este unul dintre cele mai mari magazine online de optica din Români…

Optiplaza

Optiplaza Shop este un magazin on-line cu activitate de optica medicala si fash…

Lentiamo

Dacă cauți să cumperi lentile de contact, Lentiamo este cea mai recomandata ale…