Despre Interlink
Interlink
Prezent pe piata din 1997, InterLink este unul din cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente IT Second Hand si Refurbished din Romania. Daca cauti sa cumperi un calculator, laptop, imprimanta, UPS sau monitor ieftin, cu siguranta trebuie sa vizitezi acest magazin.

Cu o gama bogata de produse It&C: Laptopuri, Monitoare & TV, Tablete & Telefoane & Accesorii, Servere & Retelistica, POS & si Camere Supraveghere etc, magazinul online se remarca prin p roduse si servicii de calitate, la preturi accesibile.

Păreri Interlink

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ Interlink

Modalități de plată
Plata la curier - Ramburs, Transfer bancar, Ordin de plată, Leasing IT (pentru companii) sau plata online prin orice tip de card;

Informații de Livrare:

GRATUIT - în cazul în care comanda depășește suma de 150 LEI. 

în cazul în care comanda nu depășește suma de 150 LEI sau dacă achiziționați produse din categoria Pachete IT sau produse "Speciale", suma de plata a transportului, in acest caz, este de 25 de lei.

Plata transportului pentru produsele trimise în garanție va fi suportată de către Client - Dus și de către Interlink – întors.

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.interlink.ro/transport

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul.

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.interlink.ro/formular-cerere-retur

Alte magazine | Laptop, IT

PCGarage

PC Garage este unul dintre cele mai mari și apreciate magazine online de produs…