Despre OrangeValley
OrangeValley
Orange Valley este un brand care comercializează produse naturale din cătină, pornit din dragoste pentru natură și consumatori și din dorința de a aduce pe piață un produs bio și bogat în beneficii pentru sănătate.
Esența Orange Valley sintetizată în câteva cuvinte este „natural, sănătos și gustos”, o gamă de produse care ar trebui să se regăsească în orice casă, indiferent de sezon.

Orange Valley se mândrește cu propria plantație de cătină bio, calitatea produselor fiind controlată în permanență, de la sursă și până la livrarea propriu-zisă.

Cătina culeasă este depozitată la temperaturi de -20°C, iar prepararea produselor se realizează înainte cu 24 de ore ca acestea să ajungă la clienți. Deoarece produsele sunt naturale, nu conțin conservanți, coloranți sau zahăr, termenul de valabilitate al acestora este unul limitat. Se folosesc preponderent ambalaje de sticlă, un material igienic și steril, care nu alterează gustul produsului.
 
Categoriile de produse disponibile în magazinul online sunt Sirop, Suc natural, Ulei și Cosmetică.
Alege și tu un trai sănătos!

Etichete OrangeValley
Păreri OrangeValley

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ OrangeValley

Informații de Livrare:

Costul transportului este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de lei, în timp ce pentru comenzile cu o valoare mai mică de 150 de lei se va achita un cost de livrare de 20 de lei.

Expedierea comenzilor se face în ziua în care au fost primite, în cazul în care comanda este plasată până la ora 13:00 și ziua următoare, în cazul în care comanda este efectuată după această oră, cu excepția zilelor de vineri, sâmbătă și duminică.

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

Returul se poate face în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii, fiind gratuit și se poate efectua doar în cazul în care comanda a depășit termenul de livrare fără ca vânzătorul să comunice acest lucru în prealabil sau în cazul în care coletul sau produsele sunt deteriorate.

Restituirea banilor
Pentru cazurile în care se dorește retur, iar plata s-a efectuat online, restituirea banilor se face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea returului, în același cont din care s-a efectuat plata.
Pentru mai multe informații vizitați pagina https://orangevalley.ro/livrare-si-retur/

Alte magazine | Sănătate, Medicale

ViataVerdeViu

Viața Verde Viu s-a născut și există din dorința de a promova un stil de viață …

Vitamix

Vitamix este un magazin online cu o gama variata de produse naturiste, cosmetic…

RepublicaBio

RepublicaBIO este magazinul online care aduce într-un singur loc tot ce p…

Naturmix

NaturMIX este un magazin online orientat catre promovarea beneficiilor naturii …

Vegis

Vegis, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din Rom&a…

Apiland

Apiland, apicole pentru sănătate! Produsele apicole au beneficii uimitoare pent…

OrganicIndia

OrganicIndia este magazinul online al renumitului brand de suplimente alimentar…