Despre OrganicIndia
OrganicIndia
OrganicIndia este magazinul online al renumitului brand de suplimente alimentare din plante si ceaiuri Tulsi (Busuioc Sfant) certificate organic pe 3 continente.

ORGANIC INDIA nu foloseste in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice si produsele nu contin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO).

Toate produsele sunt recoltate exclusiv din lant propriu, iar metodele unice de cultivare, recoltare si procesare le protejeaza eficienta si integritatea nutritionala, fiind printre cele mai renumite si eficiente plante medicinale indiene, in forma integrala, utilizate de mii de ani si in Ayurveda, 100% certificate organic in Europa, SUA si India.

Cele mai noi Campanii | OrganicIndia
WELCOME10 este codul de discount ce consta in -10% la prima comanda de pe OrganicIndia! Toate produsele ORGANIC INDIA au in compozitia lor cele mai renumite si eficiente plante medicinale indiene, in forma integrala, utilizate de mii de ani si in Ayurveda, 100% certificate organic in Europa, SUA si India.

In plus, comenzile peste 150 RON beneficiaza de Transport Gratuit iar la comenzi de 3 x suplimente capsule identice se acorda de asemenea -10% discount.

Păreri OrganicIndia

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ OrganicIndia

Intrebari frecvente despre OrganicIndia

Modalități de plată
Plata la curier - Ramburs, Transfer bancar, card online (VISA, MasterCard);

Informații de Livrare:

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea la nivel national se va face prin Curier in termen de 24h- 72h de la primirea comenzii.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 150 RON. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 150 RON lei tariful va fi achitat de catre client.

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://organicindia.ro/magazin/livrarea-comenzilor

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

In conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, un produs poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la momentul primirii.

Costurile cu returul acestuia vor fi suportate de catre client. In acest interval, clientul trebuie sa anunte in scris comerciantul de intentia sa de returnare, iar produsul poate fi returnat doar daca este in aceeasi stare in care a fost livrat.

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://organicindia.ro/magazin/politica-de-retur

Alte magazine | Sănătate, Medicale

ViataVerdeViu

Viața Verde Viu s-a născut și există din dorința de a promova un stil de viață …

Vezi coduri ViataVerdeViu

FarmaciaSilva

Farmacie online cu livrare la domiciliu! Gasesti tot ce ai nevoie! Medicamente,…

Drmax

Dr.Max, cel mai mare lant de farmacii din Europa Centrala si de Est, a lansat e…

FarmacieIeftina

FarmacieIeftina iti aduce game variate de produse, atat medicamente si aparatur…

Vezi coduri FarmacieIeftina

RepublicaBio

RepublicaBIO este magazinul online care aduce într-un singur loc tot ce p…

Naturmix

NaturMIX este un magazin online orientat catre promovarea beneficiilor naturii …

Vitamix

Vitamix este un magazin online cu o gama variata de produse naturiste, cosmetic…

Vezi coduri Vitamix

Vegis

Vegis, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din Rom&a…

Vezi coduri Vegis