Despre PhotoSetup
PhotoSetup
Photosetup este un magazin foto specializat, cu o prezenţă în Romania, de peste 15 ani pe piaţa echipamentelor şi accesoriilor foto profesionale. Magazinul este dedicat pasionaţilor de fotografie, oferind alături de cele mai bune produse şi cele mai bune condiţii de achizitii, sfaturi tehnice precum şi bonificaţii către clienţi.

Păreri PhotoSetup

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ PhotoSetup

Modalități de plată
Plata la curier - Ramburs, Transfer bancar, Ordin de plată, Card bancar prin EuPlatesc  (Visa/Maestro/Mastercard) sau Plata prin Card bancar on-line in Rate fara dobanda;

Informații de Livrare:

Pentru comenzile cuprinse intre 0 RON - 250 RON costurile de transport sunt de 15 Lei TVA Inclus.
Pentru comenzile a caror valoare este peste 250 lei, transportul este oferit gratuit ca un bonus pentru clientii PhotoSetup.

Aceste tarife sunt valabile doar pentu orasele din aria de acoperire a Fan Courier si Cargus. Pentru orasele din afara ariei de acoperire se va achita un tarif suplimentar de 0,80 RON pentru fiecare km suplimentar.

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.photosetup.ro/info-transport-photosetup

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

Cumpara linistit!  Ai drept de retur 14 zile de la achizitia on-line.
Denuntarea unilaterala a contractului (Renuntarea la cumparare):

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.photosetup.ro/politica-de-retur