Despre Soldec-shop
Soldec-shop
SOLDEC oferă cele mai performante produse de dezumidificare, umidificare, pompe de căldura și aparate de măsură umiditate sau purificare aer. Grupul SOLDEC este reprezentant unic în România pentru mărcile profesionale de renume precum HIDROS Italia, WOOD'S Canada, MUNTERS Italia.

Magazinul se diferentiaza prin calitatea aparatelor comercializate si preturile accesibile, produsele soldec fiind produse profesionale, ideale pentru un aer sanatos.

Păreri Soldec-shop

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ Soldec-shop

Informații de Livrare:

Livrarea produselor cumparate se face prin curier rapid, in toata tara.

Costuri de transport:
Transport gratuit pentru comenzi peste 200 RON sau gratuit pentru ridicarea produselor de la sediile din Cluj Napoca si Bucuresti. Costul de transport este sunt valabil pentru localitatile cu acoperire Nemo Curier. In cazul localitatilor cu km suplimentari, pretul transportului se majoreaza cu 1 RON cu TVA / km suplimentar.

Pentru comenzile sub 200 RON, taxa de transport/comanda este de 20 RON inclusiv TVA. In cazul localitatilor cu km suplimentari, pretul transportului se majoreaza cu 1 RON cu TVA / km suplimentar.

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

Poti returna produsul achizitionat in urma unei comenzi on line, livrat prin firma de curierat rapid, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati sau invocarea vreunui motiv. Costurile care cad in sarcina Consumatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor.
Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.soldec-shop.ro/retur

Alte magazine | Home Deco

Harnicuta

Hărnicuța este magazinul hărnicuțelor din România, un loc în care d…

Chilipirul-zilei

Chilipirul-zilei este un magazine online structurat pe ideea „Calitate de…

VidaXL

Cauti cele mai bune produse pentru casa si gradina? vidaXL este un retailer int…

Acaju

Descoperă mobila frumoasa pentru casă, cu un raport calitate-pret foarte bun si…

Neakaisa

NeaKaisa este un brand construit din pasiunea pentru combinatia intre frumos si…

Vivre

Vivre este cel mai mare retailer Home & Deco din România! Fie că ești…

Top-shop

Magazinul online cu produse de teleshopping Top-shop, aduce in prim plan brandu…

Laminat-parchet

Indifferent ce tip de parchet laminat cauti Egger, KronoSwiss, BerryAlloc, Balt…