Despre Top-shop
Top-shop
Magazinul online cu produse de teleshopping Top-shop, aduce in prim plan branduri de renume, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Liveactive sau Napsie, cu produse ieftine pentru casa si gradina, bucatarie, fitness, sanatate, imfrumusetare, etc.

Produse ca Nutribullet, saltelele si pernele Dormeo, pantofii Walkmaxx, Rovus Handy Heater, Instant Water Faucet Delimano si binecunoscuta tigaie Dry Cooker au devenit produse de top calitativ si bestsellers in acelasi timp. In plus ai zilnic oferte speciale la produsele pentru casa, bucatarie, slabire fara efort, frumusete si sanatate, jocuri si jucarii etc.

Spre magazin

Păreri Top-shop

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ Top-shop

Informații de Livrare:

Livrarea se calculeaza in functie de greutatea coletului si localitatea unde trebuie livrat. Livrarea se face prin firma de curierat, iar taxele se calculeaza in functie de greutatea coletului si localitatea unde trebuie livrat.

De obicei produsele comandate online vor fi livrate in minim 72 de ore pana la maxim 10 zile lucratoare de la data confirmarii finale a comenzii.

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

Ai termen de 10 zile de la primirea produsului pentru a-l testa si returna in cazul in care nu esti multumit. Produsele Top-shop dispun de o garantie de returnare a banilor in 30 de zile de la data returnarii produsului. Astfel poti sa incerci produsul acasa pentru a vedea daca iti place inainte sa iei o decizie.
Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.top-shop.ro/intrebari-frecvente/

Alte magazine | Home Deco

Acaju

Descoperă mobila frumoasa pentru casă, cu un rapo… Citește tot ...

Click și Vezi Oferte

Chilipirul-zilei

Chilipirul-zilei este un magazine online structur… Citește tot ...

Click și Vezi Oferte

SomProduct

Somproduct este unul dintre cele mai mari şi apre… Citește tot ...

Click și Vezi Oferte

LotusLand

Descoperă un loc idilic, cu accesorii deosebite p… Citește tot ...

Click și Vezi Oferte

Vivre

Vivre este cel mai mare retailer Home & Deco … Citește tot ...

Click și Vezi Oferte

Soldec-shop

SOLDEC oferă cele mai performante produse de dezu… Citește tot ...

Click și Vezi Oferte