Despre Top-shop
Top-shop
Magazinul online cu produse de teleshopping Top-shop, aduce in prim plan branduri de renume, Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Liveactive sau Napsie, cu produse ieftine pentru casa si gradina, bucatarie, fitness, sanatate, imfrumusetare, etc.

Produse ca Nutribullet, saltelele si pernele Dormeo, pantofii Walkmaxx, Rovus Handy Heater, Instant Water Faucet Delimano si binecunoscuta tigaie Dry Cooker au devenit produse de top calitativ si bestsellers in acelasi timp. In plus ai zilnic oferte speciale la produsele pentru casa, bucatarie, slabire fara efort, frumusete si sanatate, jocuri si jucarii etc.

Etichete Top-shop
Păreri Top-shop

Nu sunt comentarii despre acest magazin

Adaugă un review

Loghează-te în contul tău pentru a putea adăuga un review.
FAQ Top-shop

Intrebari frecvente despre Top-shop

Informații de Livrare:

Livrarea se calculeaza in functie de greutatea coletului si localitatea unde trebuie livrat. Livrarea se face prin firma de curierat, iar taxele se calculeaza in functie de greutatea coletului si localitatea unde trebuie livrat.

De obicei produsele comandate online vor fi livrate in minim 72 de ore pana la maxim 10 zile lucratoare de la data confirmarii finale a comenzii.

Livrarea se face oriunde în România, în toate orașele: București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Onești, Mangalia, Tecuci, Dej, Caracal, Fălticeni, Dorohoi, Rădăuți, etc

Retur / Schimb produse:

Ai termen de 14 zile de la primirea produsului pentru a-l testa si returna in cazul in care nu esti multumit. Produsele Top-shop dispun de o garantie de returnare a banilor in 30 de zile de la data returnarii produsului. Astfel poti sa incerci produsul acasa pentru a vedea daca iti place inainte sa iei o decizie.
Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.top-shop.ro/intrebari-frecvente/

Alte magazine | Home Deco

Familio

Familio, magazinul familiei tale! Familio este un magazin online ce ofera produ…

Vezi coduri Familio

Ortopedicus

Saltele de pat ortopedice si super ortopedice fabricate de Ortopedicus. Bran…

Lenjerii-calitate

Lenjerii-calitate este un magazin online de tradiție în domeniul lenjerii…

Vezi coduri Lenjerii-calitate

EdenShop

EdenShop.ro este un magazin online E-commerce, care comercializeaza produse …

Drimus

Drimus iti aduce cele mai frumoase piese de mobilier pentru living, dormitor, b…

Acaju

Descoperă mobila frumoasa pentru casă, cu un raport calitate-pret foarte bun si…

Domicilio

Domicilio comercializeaza corpuri de iluminat pentru casa si birouri, scaune de…

Vivre

Vivre este cel mai mare retailer Home & Deco din România! Fie că ești…