seo sem marketing

Link-urile sunt foarte importante pentru SEO, de aceea link-buildingul ar trebui sa fie o parte bine definita in campania de optimizare si promovare initiata. Conform specialistilor in servicii SEO si a webmasterilor obtinerea de link-uri valoroase trebuie inclusa in strategia de crestere a site-ului conceputa pe termen lung.

Valoarea link-urilor nu poate fi contestata, pentru ca pe langa notorietate, ce ajuta la cresterea vizibilitatii si a pozitiilor in Google, acestea genereaza trafic direct. In randurile urmatoare vom descoperi cativa pasi importanti pentru a crea strategii de link building de succes.

Inainte de dezvalui reteta de realizare a unei retele de link-uri valoroase, trebuie sa tii minte ca link-urile au fost create pentru a te trimite pe o pagina folositoare sau catre una care iti creaza placere la accesare, deci poti folosi strategia de link building si pentru a castiga trafic natural.

Cunoaste-ti audienta

Daca doresti sa aduci pe site-ul tau cat mai multi vizitatori interesati de businessul si oferta ta este important sa ii cunosti pe cei carora te adresezi si sa descoperi acele modalitati de a atrage noi vizitatori. Tine seama ca trebuie sa ii descoperi pe cei interesati direct de businessul tau dar si pe cei ce indirect au nevoie de serviciile oferite de tine.

Creaza liste cu site-uri inrudite

Conform specialistilor in servicii SEO, concurenta poate deveni cel mai bun aliat. Poti face parteneriate cu site-urile care dezbat aceiasi tema sau furnizeaza servicii si produse asemanatoare. De mentionat este si faptul ca Google ofera mai multa valoare link -urilor obtinute de la partenerii din acelasi domeniu, decat celor provenite din alte segmente de piata, ce nu au legatura cu tema pe care o dezbati.

Pune accent pe continut

Continutul continua sa fie un detaliu important care ajuta la cresterea unui site. Acesta este un instrument de promovare, de prezentare si de atragere a vizitatorilor. Fiecare articol bine postat inseamna un link valoros pentru reteaua ta, insa furnizeaza si informatii interesante legate de businessul pe care in desfasori. Tine minte, cei ce ofera servicii SEO recomanda crearea de continut interesant pentru auditorii pe care ii tintesti.

Alege cu atentie website-urile pe care publici continutul

Chiar daca multi nu acorda importanta acestui aspect, este unul esential pentru SEO. Trebuie sa sti ca Google ofera valoare link-urilor daca sunt corect asociate. Daca ai reusit sa creezi acel continut de calitate, cu potential, menit sa atraga audienta, este important sa descoperi un site cu notorietate care sa ii confere valoare. Alege publicatii de tip revista sau ziar care au autoritate mai ridicata, care trateaza teme apropiate de subiectele dezbatute de tine. Doar in acest fel vei beneficia de o retea de link-uri puternica, bine inchegata.

Atrage-i pe cei interesat de produsele sau serviciile tale, care pot scrie recenzii interesante
In mediul online partenerii sunt foarte importanti. Daca ai produse de calitate sau servicii exceptionale nu iti va fi greu sa ii gasesti pe cei care doresc sa scrie si sa impartaseasca parerile legate de acestea.

Poti contacta detinatorii altor site-uri cu teme asemanatoare si le poti propune parteneriate, sau poti oferi mostre de produse pentru a fi supuse unor articole de tip review amanuntite.

carti sub 10 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

error: Content is protected !!